Yale -älylykot

Avaa ja lukitse kotiovesi sinulle sopivimmalla tavalla – koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi.

Yale Doorman L3

Abloyn Yale Doorman malliston uusin tulokas Yale Doorman L3 on entistäkin älykkäämpi ja tyylikkäämpi.

Unohda huoli avaimista, valitse avaimeton lukitus. Yale Doorman L3 -älylukon avaamiseen voit käyttää koodia, mobiilipuhelinta tai kulkutunnistetta. Lukossa on lisäksi automaattinen avaustoiminto*, joka tunnistaa, että lähestyt ovea puhelimesi kanssa ja avaa lukituksen puolestasi.

Ei enää epävarmuutta siitä, tuliko ovi lukkoon – Yale Doorman L3 -älylukon automaattinen lukitus huolehtii oven lukitsemisesta puolestasi. Halutessasi voit määritellä lukitusviiveen asetuksen itse. Ehdit vaikka käydä postilaatikolla hakemassa aamun lehden.

Älylukon sisäänrakennettu murtohälytin hälyttää lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Yale Doorman L3 -älylukon sisäpuolen painike on varustettu avauskytkimellä, joka painetaan pohjaan oven avauksen yhteydessä. Ominaisuuden avulla voidaan ehkäistä hyppiviä lemmikkejä avaamasta ovea.

Voit jakaa tilapäisen kulkukoodin tai virtuaaliavaimen sitä tarvitsevalle puhelimesi avulla. Näin koiran ulkoiluttajat ja vieraat pääsevät kätevästi sisään, kun sille on tarvetta. Lukkoon on saatavilla myös etäohjaus Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisälaitteen avulla.

Älylukko on suunniteltu ja valmistettu kestämään pohjoismaisia, vaativia olosuhteita.

* Automaattiavaustoiminnon toimintavarmuus riippuu puhelimen mallista ja asetuksista.

Yale Doorman L3 -älylukon ominaisuudet

Mobiilikäyttö suoraan paketista
Yale Doorman L3 -älylukossa on helppo hallinnointi modernilla Yale Access -mobiilisovelluksella. Voidaan käyttää myös ilman mobiiliohjausta.

Automaattinen lukinta
Lukitsee älylukon automaattisesti, kun suljet oven. Voit myös asettaa säädettävän viiveen automaattilukitukseen.

Tilapäisen pääsyoikeuden jakaminen
Voit jakaa käyttöön tilapäisen koodin ja sallia pääsyn kotiisi haluamaksesi ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti määritettynä ajankohtana. Voit myös jakaa virtuaalisia joustavalla aikarajoituksella.

Ohjaa lukkoa etänä
Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisälaitteen avulla (myydään erikseen) älylukkoa voidaan ohjata etänä. Etäavaus, ilmoitukset älypuhelimeen, lukon liittäminen älykotijärjestelmiin.

Sisäänrakennettu ovikello
Lukon sisäänrakennettu ovikello soi lukon sisäyksikössä ja mobiilipuhelimessa silloin kun lukko on yhdistetty Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisätarvikkeeseen.

Tiedät tapahtumista
Yale Access -sovelluksen avulla näet lukon käyttölokista, kuka ovestasi on milloinkin kulkenut.

Voit tarkistaa lukituksen tilan matkankin päältä* tai saada ilmoituksen puhelimeesi*, jos ovesi on jäänyt avoimeksi. *Ominaisuus Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisätarvikkeen.

Murtohälytin
Sisäänrakennettu murtohälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä.

Turvallisuus avaus sisäpuolelta
Paloturvallisuussyistä Yale Doorman aukeaa sisäpuolen painikkeesta mekaanisesti. Oven avaaminen ei vaadi virtaa. Yale Doorman L3 -älylukossa oven avaus vaatii sisäpuolen painikkeen avauskytkimen painamista pohjaan. Näin voidaan ehkäistä esimerkiksi hyppiviä lemmikkejä avaamasta ovea vahingossa.

Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita
Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön.

Taattua ABLOY-laatua
Yale Doorman -älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

Tekniset tiedot

 • Ulkopuolen yksikkö IP55, toimii pohjoismaisissa olosuhteissa
 • Suositellut käyttölämpötilat: sisäpuoli +5 - +50’C, ulkopuoli -25 - +60’C
 • Tyylikkäät pintakäsittelyvaihtoehdot: harjattu teräs ja mattamusta
 • Kapea sisäpuolen yksikkö mahdollistaa sopivuuden tuplatiivisteoviin – ilman lisätarvikkeita
 • Moderni ja turvallinen Mifare Desfire -kulkutunnistetekniikka
 • Sopii suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen tilalle. Myyntipakkauksessa on mukana myös vaihdettava rintalevy, jolloin asennus voidaan tehdä helposti myös uudempaan ONEFIT –upotukseen.
 • 45–100 mm oviin
 • Palotestattu EI30-mukaisesti. Huom. paloluokitus riippuu ovesta ja vaatii erillisen palo-oven asennussarjan
 • Paristot: 4 x 1.5V AA alkaliparistot
 • Varavirransyöttö 9V paristolla ulkoa
 • Lukkoon voidaan ohjelmoida jopa 30 avauskoodia ja 30 kulkutunnistetta (jos lukkoa ei ole liitetty Yale Access -sovellukseen)
 • Jopa 254 käyttäjää (vieras tai omistaja) Yale Access -sovelluksen kanssa käytettäessä.

Mitä pakkaus sisältää

 • Lukon sisä- ja ulkoyksiköt
 • Lukkorungon
 • Kulkutunnisteen (1 kpl)
 • Paristot asennusta varten
 • Asennussarjan

Yale Doorman

Kotioven lukitukseen on nyt uusi tuote Abloy konsernista, Yale Doorman. Ensiesittely Suomessa on tehty Jyväskylän asuntomessuilla 11.7.2014. Tuotetta on jo myyty kymmeniä tuhansia pohjoismaihin. Nyt tuote näkyvästi mukana Big Brother TV-ohjelmassa. Lukon avaus näppärästi etätunnisteella tai 6-numeroisella koodilla. 24 h voimassa oleva ulkopuolisen huoltohenkilön koodikäyttö mahdollisuus.

Yale Linus®

Tee ovestasi älykäs.
Yale Linus® -älylukolla.

Pidän huolta, jotta sinun ei tarvitse huolehtia.

Muistitko varmasti lukita ovesi aamulla? Älä huoli. Vaikka olisit aina menossa, minä pysyn paikallani. DoorSense™ -teknologian avulla kerron sinulle, olenko suljettu vai jäinkö auki. Voit aina tarkistaa tilani, vaikka oletkin jo matkalla töihin - jotta voit olla varma.

Erinomainen turvallisuus tyylikkäällä ulkonäöllä

Yale Linus® -älylukko on turvallinen oven lukko, joka mahdollistaa avaimettoman kulun sekä tuo uudenlaista hallintaa ja helppoutta arkeesi. Näe kuka ovestasi kulkee ja milloin, anna vieraillesi virtuaalisia avaimia ja tarkista onko ovesi avoinna vai suljettu. Yale Linus® –älylukossa on tyylikäs muotoilu yhdistettynä huipputason teknologiaan.