Opasteet, kilvet ja tarrat

Kajaanin Lukon valikoimaan kuuluu laaja valikoima opasteita, sekä ulko- että sisäkäyttöön. Opasteilla helpotetaan kiinteistöjen tunnistamista, ohjataan tavara- ja henkilöliikennettä sekä luodaan positiivista mielikuvaa sekä turvallisuutta yritysten ja kiinteistöjen asiakkaille ja asukkaille.

Edustamme useita korkealaatuisia tuotemerkkejä, joilla pystymme tarjoamaan yksilöllisesti suunniteltuja, helposti päivitettäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja erilaisiin kohteisiin, olipa sitten kyseessä kesämökki, yritys, urheilukeskus tai suuriin teollisuusalue.

Kajaanissa olemme toteuttaneet ulko- ja sisäopasteet Renforsin Ranta, Kajaani yritysalueella. Kaiverrettuja muovikilpiä toimitamme lyhyellä toimitusajalla moniin eri käyttötarkoituksiin; esim. autopaikoille, postilaatikoihin, toimistoihin ja teollisuudelle. Sekä 5 cm että 10 cm mustia tarranumeroita ja -kirjaimia löytyy heti varastostamme.

Meiltä saat Nimineulat, Nimikilvet, Nimitaulut, Ovikyltit, Ovikilvet, Postilaatikon nimikilvet, Pysäköintikilvet, Talonnumerot, Talonnimet, Ym. Toimitamme myös emalikilpiä, tarrakilpiä, tarratekstejä sekä yksilöllisiä erikoisopasteita, liikennemerkkejä sekä varoituskilpiä.