Rollock-älylukko

Rollock-älylukko toimii älypuhelin-applikaatiolla, se mahdollistaa avaimettoman kulkemisen ja etäavaamisen. Helppokäyttöinen kulunvalvonta- järjestelmä taipuu sekä yksityisten kotien, että taloyhtiöidenkin tarpeisiin. Kääntyvän teljen ansiosta ovi avautuu ja sulkeutuu vavattomasti.Kyseessä on suomalainen innovaatio, joka valmistetaan Kajaanissa.

Jäähyväiset avaimille

Suomalainen uuden sukupolven Rollock-IoT-älylukko on patentoiduilla innovaatioillaan digitalisoinut oviympäristön. Voit helposti hallita lukkoasi pilvipalvelun kautta, olitpa sitten missä tahansa. E-avaimien luominen, poistaminen ja lähettäminen tapahtuu helposti Rollock Access -palvelussa. Voit valita haluatko luoda kertakäyttöisen, määräaikaisen vai pysyvän avaimen, ja lähettää sen suoraan vastaanottajan
älypuhelimeen. Rollock on ainoa älylukko, jossa telkeäminen, tunnistaminen ja muotoilu yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi.

5 syytä vaihtaa Rollock-älylukkoon

  • Helppo kulkuoikeuksien jakaminen ja etäavaustoiminto mahdollistavat uudenlaiset älykotipalvelut. Sinun ei enää tarvitse olla kotisi portsari, kun vapaudut odottamasta kotonasi huoltomiestä tai kotiinkuljetusta.
  • Kadonneet avaimet eivät enää ole ongelma. Voit poistaa kulkuoikeuksia helposti ja lähettää e-avaimia kenelle tahansa pilvipalvelun kautta.
  • Avaimena toimii esimerkiksi älypuhelin, ranneke, tarra, tägi, ihonalainen siru tai mikä tahansa NFC-sirulla varustettu kortti, esimerkiksi bonuskortti.
  • Ovesta tulee lähes äänetön. Ovi aukeaa ja sulkeutuu hiljaisesti ja kevyesti myös lapsen ja vanhuksen voimilla. Ulko-oven äänieristävyys ja energiatehokkuus paranevat, sillä kääntyvä telki vipuaa oven tiukasti karmiin kiinni.
  • Ei enää johto- ja lisälaiteviidakkoa oven ympärille. Asennus- ja laitekustannuksissa syntyy säästöjä, ja oviympäristöstä tulee minimalistinen ja tyylikäs.

Rollock-älylukko

  • Kääntyvä telki tekee ovesta kevyen, hiljaisen ja tiiviin.
  • Älyvastarautaan on integroitu NFC-lukija ja Bluetooth- sekä WLAN-antenni.
  • Langaton sähkön ja tiedonsiirto, ei kaapelointia oveen. Heikkovirta siirtyy karmin puolelta induktiolla lukkorunkoon.
  • Valohela opastaa käyttäjää ja valaisee painikkeen.

Rollock Access -palvelu

Pilvipalvelu mahdollistaa erilaisten palvelujen liittämisen lukkoon,
esimerkkejä tällaisista palveluista ovat kotipalvelut, tilavaraukset ja lähettipalvelut. Lukon voi päivittää helposti pilven kautta, jolloin myös uusimmat palvelut ovat käytettävissä.

Tekniset vaatimukset

Rollock tarvitsee toimiakseen 24V -heikkovirran. Lukko yhdistyy pilveen WLAN-verkon kautta, sen käyttö ei kuitenkaan edellytä jatkuvaa verkkoyhteyttä. Lukkoon voidaan myös liittää UPS-akkutuenta. Rollock-lukkoa varten oveen tarvitaan omat upotukset. Ovi on mahdollista tilata suoraan ovitehtaalta oikeilla porauksilla. Porausohjeet löytyvät myös Rollockin verkkosivuilta.

Tietoturva

Kaikki yhteydet puhelimen ja lukon, sekä lukon ja pilven välillä ovat suojattuja ja salattuja. Tietoliikenneyhteys jatkuu digitaalisena lukkoon asti. Erilliset salausavaimet ovat uniikkeja, eli avausviestin kopioiminen ei ole mahdollista. Elektroninen avain on monin verroin turvallisempi kuin mekaaninen avain tai pin-koodi, jotka leviävät helposti myös ulkopuolisten käyttöön.