Oviautomatiikka

Ammattitaidolla suunnitellut ja toteutetut oviautomatiikalla varustetut oviympäristöt helpottavat jokapäiväisiä toimintoja ja ovista kulkemista. Oviautomatiikka voidaan asentaa myös jo olemassaoleviin oviin. Nykyaikainen automaattiovi on turvallinen, helppokulkuinen, energiaystävällinen ja varmatoiminen. Liikuntarajoitteisille suunnittelemme myös kohdekohtaiset kokonaisuudet kaikkine apuvälineineen ja kauko-ohjaimineen.

Tarjoamme myös määräaikaishuoltoa automaattioville, näin varmistetaan oven turvallinen ja kustannustehokas käyttö. Toimitamme portti- ja puomiautomatiikkaa myös ulkotiloihin, ajouvo- ja henkilöliikenteen ohjaukseen. Oviautomatiikan ohjaukseen tarjoamme useita erilaisia ohjausjärjestelmiä, aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Valikoimaa mm.

  • Liukuovikoneistot
  • Kääntöovikoneistot
  • Autotalliovikoneistot
  • Puomikoneistot
  • Porttikoneistot
  • Liukuporttikoneistot
  • Ajonestopollarit
  • Abloy Control- kodinturvajärjestelmä

Ovensulkimet

Ovensuilkijat varmistavat oven sulkeutumisen ja estävät oven paiskautumisen auki tai kiinni. Mekaanisilla lisävarusteilla aikaan saadaan miellyttävät käyttöominaisuudet ja varmistetaan halutut toiminnot ovien aukaisuun ja sulkeutumiseen.

Palonsulkujärjestelmät

Palo-oven tulee aina sulkeutua ja salpautua, ovessa pitää olla salpautuva lukko sekä ovensulkija, joka sulkee hiukankin avatun oven luotettavasti. Palonsulkujärjestelmät mahdollistavat kulkua haittaavien palo-ovien jatkuvan ja turvallisen aukipitämisen jokapäiväisessä käytössä. Järjestelmät sulkevat palo-ovet automaattisesti mikäli alueella on savua tai ovet ohjataan sähköisesti kiinni.

Palo-ovien sulkujärjestelmä on mahdollista tehdä myös automaattioville. Järjestelmän suunnittelussa kannattaa käyttää ammattitaitoista suunnittelijaa ja asennusta, jotta käyttövarmuus toteutuu käytännössä. Kajaanin Lukolla on vankka kokemus näistäkin kohteista ja tuotteista. Yleisimpiä käyttökohteita näille tuotteille ovat hotellit, koulut, yritystilat, varastokäytävät ja julkiset tilat.