Asennus- ja huoltopalvelut

Helatalo Kajaanin Lukko Oy:llä on tällä hetkellä kolme erittäin monipuolisen kokemuksen omavaa asentajaa. Lukkosepillämme on käytössään neljä erittäin hyvin varusteltua huoltoautoa, joiden avulla asennus- ja huoltotehtävät onnistuvat hyvin ja tehokkaasti myös taajama-alueen ulkopuolella. Yhteensä palveluksessamme on seitsemän (7) Abloy-valtuutettua lukkoseppää ja yksi Abloy-valtuutettu myyjä. Asennustiimimme toimii sekä uudisrakennusprojekteissa, huolto- ja korjaustehtävissä että asennusurakoinnissa niin pienissä kuin suurissakin kohteissa.

Toiminta-ajatuksemme on kehittää lukitus- ja heloitusratkaisuja, joiden turvallisuus, miellyttävä ulkonäkö ja helppokulkuisuus tyydyttävät loppuasiakkaittemme ja rakennusteollisuuden yhteistyökumppaneittemme tarpeet. Käyttämällä osaavaa asennus- ja huoltopalveluamme saatte sekä kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä että lisää tuotteiden turvallista käyttöikää. Asennustyölaskun voitte mahdolisesti hyödyntää yksityishenkilön kotitalousvähennyksenä verottajan säännösten mukaan.

Huoltosopimukset

Säännöllisillä huoltosopimuksilla saadaan aikaiseksi johdonmukainen huolto- ja tarkastuskäytäntö. Säännöllinen raportointi kiinteistöjen oviympäristöjen kunnosta. Huollot lisäävät tuotteiden käyttöikää, tuoteturvallisuutta ja käyttövarmuutta. Ennustettavuus mahdollisista rikkoutumisista paranee. Teemme huoltosopimuksia sekä lukituksen, heloituksen, ovikoneistojen, oviympäristöjen, hälytin- ja valvontajärjestelmien ylläpidosta.